+36-70-339-0135

Fal-Varrás

Hatékony falszerkezet javítás

Brutt Saver technológia

A falvarrás nem más, mint repedések által meggyengült falszerkezetek megerősítése Brutt Saver acélspirál és egy két komponensű, zsugorodásmentes habarcs együttes alkalmazásával. A  falazaton kialakult repedésekre merőlegesen egymástól 40 cm-es távolságban, 5-7 cm mélységben horonyvágatokat készítünk minimum 1 méteres hosszban. Ezen horonyvágatokba kerül behelyezésre az acélspirál és a horgonyzó-habarcs. Alkalmazás során a repedések elhelyezkedésétől függően sok esetben a falazatban plusz furatok kerülhetnek kialakításra. Ezt az úgynevezett Brutt Saver technológiát alaklmazhatjuk tégla, szilikát, beton, illetve kőből készült falazatoknál.A falvarrás mint technológia, repedezett falazatok szerkezeti megerősítéseinél és javítási munkálatainál gyors és költségkímélő eljárás. Az alkalmazás egyszerű és hatékony. Az alkalmazott acélspirál illetve horgonyzó-habarcs  húzószilárdsága extrém magas, ezáltal a kialakult repedések további szélesedése teljes mértékben megállítható. 

A falvarrást mint munkafolyamatot bizonyos esetekben alapmegerősítés előzi meg, mely során partner cégünk egy szintén nagyon gyors és hatékony megoldással,  úgynevezett injektálással helyre állítja az épület talajfelszín alatti "sávalap" stabilitását, ezzel megakadályozva egy későbbi süllyedést.

Ez a technológia tehát biztonsággal alkalmazható  repedések következtében meggyengült falazatok visszaerősítésére, mivel az alkalmazott Brutt Saver spirál és a  horgonyzó-habarcs tulajdonságainak köszönhetően az egymástól függetlenné vált falszakaszok szerkezeti együttdolgozása helyre áll, többletfeszültség nem alakul ki.

* A falakban futó vezetékek átvágásáért felelősséget nem tudunk vállalni.

Elérhetőségeink

 +36-70-339-0135
 
 info@fal-varras.hu